İzlenenler :

İntikam Ateşi - A Man Apart Film İzle

2003 yılına ait olan film ABD ve Almanya yapımıdır.Uygun kategori olarak Dram ve Suç kategorilerinde yer almaktadır.Tahmini film süresi 90 dakikadır.
Filmdeki bazı oyuncular:
Vin Diesel
Ken Davitian
Larenz Tate


Ancak Lucero'nun tutuklanmasının hemen ardından, sadece Diablo olarak bilinen gizemli bir figür ortaya çıkar. Vetter ile Hicks, bu tehlikeli ve ele geçmez yeni oyuncuyu teşhis etmeyi ve durdurmayı kafaya koyunca, Diablo bu mücadeleyi kişiselleştirir ve Vetter’in elinden, onun hayatına anlam veren bir kişiyi karısı Stacy'i alır. Kaybedecek hiç bir şeyi kalmayan Vetter, Diablo'yu ele geçirmek için, elindeki tüm gizli kaynakları kullanmaya başlar. Buna, hapisteki Lucero da dahildir. Vetter'i, karısının intikamınını almaktan hiç bir şey alıkoyamayacaktır. Adelet ve kanunsuzluk çizgisi arasında tehlikeli şekilde gidip gelen Vetter, hayatını adamış olduğu polis gücüne ters düşecek olsa bile, intikamında çok kararlıdır.
Anahtar Kelimeler:İntikam Ateşi film izle,İntikam Ateşi tek parça izle,İntikam Ateşi full film izle,İntikam Ateşi online film izle,A Man Apart full free watch,A Man Apart online free watch
Paylaş.. :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013. Online Film İzle Free Online Cinema - All Rights Reserved
Template Created by Fatih Yücel Published by Sitemap
Proudly powered by Blogger